Üdvözöljük az Ellenzéki összefogás 2022 weboldalán!

Weboldalunkat magánemberek működtetik, céljuk ismertetni az ellenzéki összefogás pártjait, programjait, jelöltjeit.
Oldalunk Facebook oldaláról, csoportjából mindig aktuális, szerkesztett híreket kaphat, hogy naprakész legyen.
Örülünk látogatásának és köszönjük, hogy minket támogat!
Üdvözlettel a szerkesztőség 

  • Kapcsolódó témák

Legyen mindenhol két szavazatszámláló

"Ez a program azért lesz létrehozva, hogy tanulva a 2018-as országgyűlési választásokon elkövetett hibákból, még egyszer ne történhessen meg az, hogy bizonyos szavazó helyeken nincs ellenzéki kontroll a választások alkalmával. "

Sajnálatos módon ennek a kontrollnak a hiánya sok esetben visszaélésre adhat okot, amely komolyan befolyásolhatja a választások kimenetelét. Ha nincs megfelelő kontroll, akkor a választások után hiába gondoljuk úgy, vagy hallunk híreket arról, hogy visszaéléseket követtek el, nem tehetünk semmit, hiszen sajnálatos módon nem lesz, aki bizonyítékot szolgáltasson a visszaélésről. A szavazatszámláló biztosok esküt tesznek a választások tisztaságának megőrzésére, és ezzel az eskütétellel felelősséget is vállalnak azért, hogy ez így is történjen. Akiket a szavazatszámláló bizottságba delegálnak, ők lesznek a törvényesség őrei a választások tisztasága felett. Fontosnak tartjuk, hogy erre a feladatra minél több olyan személy jelentkezzen , aki tenni szeretne azért, hogy a 2022-es országgyűlési választások tisztaságát megőrizzük és ne adjunk lehetőséget arra, hogy bárki vissza élhessen a választói akarattal. Ha úgy érzed, hogy szeretnél részese lenni ennek a programnak és tenni azért, hogy 2022 ne olyan legyen mint 2018, akkor jelentkezz bátran és légy az Összefogás pártjainak delegáltja! 
A programról és arról, hogy mit kell tenned, hogy zajlik a szavazatszámlálás folyamata, mi a delegált feladata, milyen lehetőségeid vannak, mint delegáltnak, ha visszaélést tapasztalsz, rövid oktatást és részletes tájékoztatást nyújtunk neked a program keretein belül. Csatlakozz Te is a programhoz, óvjuk meg a választások tisztaságát! 

Kapcsolat

Telefon

E-mail

Hasznos linkek

Információk

Impresszum

Social